U bent hier: Home - Diensten - Workshops & presentaties

Diensten

Workshops & presentaties


Stéphanie Mooijman biedt presentaties en workshops van een halve of een hele dag aan. Gebaseerd op de sleutelbegrippen uit de programma's.

Enthousiast, professioneel en to the point.
Zo typeren mensen Stéphanie. Ze laat zien waar effectief werken echt over gaat en dan op zo'n manier dat je ook resultaten boekt. Haar credo is 'meer rendement halen gaat over weten hoe het beter kan en het daadwerkelijk ten uitvoer brengen. Net als topsporters, kun je met de juiste workflow betere prestaties leveren zonder dat het meer tijd of energie kost.'

'Opgegroeid in een ondernemersgezin, heb ik van jongs af aan meegekregen hoe je een bedrijf aanstuurt om resultaten te halen en tegelijkertijd mensen uit het team optimaal tot hun recht te laten komen. Tijdens werkervaring in diverse bedrijven, heb ik ervaren dat het vaak anders gaat. In de trainingen die ik de laatste jaren heb gegeven, viel me op dat er een aantal terugkomende aspecten zijn die ervoor kunnen zorgen dat elke organisatie beter gaat functioneren. Ik signaleerde de behoefte aan een helder systeem om de diverse aspecten samen te smeden tot één organisatie ondersteunede formule. Deze hebben nu vorm gekregen in de training voor teams en training voor leidinggevenden.'


Stéphanie spreekt onder meer over:


Wilt u Stéphanie als gastspreker op uw (netwerk)bijeenkomst, teleseminar of event, neem gerust vrijblijvend contact op.

Stéphanie Mooijman werkt vanuit de visie dat organisaties alleen dan kunnen groeien als medewerkers optimaal functioneren en teams doeltreffend samenwerken. Met haar passie voor drijfveren van mensen en analytisch oog voor hun functioneren in organisaties is zij de ideale partner om u te helpen uw doelstellingen te bereiken.

Stéphanie Mooijman biedt een uitgebreid pakket aan training en begeleiding aan dienstverlenende bedrijven en organisaties in Nederland. Zoals bijvoorbeeld trainingsprogramma's voor teams en leidinggevenden als ook op maat gemaakte trainingsprogramma's.


Terug naar het overzicht van diensten

GRATIS NIEUWSBRIEF

Elke maand praktische tips over effectiever werken