U bent hier: Home - Stéphanie Mooijman

Stéphanie Mooijman

Stéphanie Mooijman


'Het enige waar we op kunnen rekenen is dat er altijd iets verandert' - Pema Chödrön

De wereld om ons heen verandert in rap tempo: het zijn economisch onzekere tijden, ontwikkelingen in de markt volgen elkaar steeds sneller op en klanten zijn niet langer als vanzelfsprekend loyaal aan hun leveranciers.

In de meeste bedrijven wordt regelmatig gesproken over wat er anders kan of beter zou moeten. Men vergadert, komt met ideeën, schrijft rapporten en vervolgens... blijft het liggen.

Een gemiste kans.

De slag met collega's en concurrenten wint u als u een uitstekende dienst of product levert èn de beste mensen hebt om deze in acties om te zetten. Wie zijn mensen ontwikkelt, ontwikkelt ook zijn organisatie kapitaal.

Er zijn weinig investeringen die zo'n direct rendement opleveren.


Stéphanie Mooijman werkt vanuit de visie dat organisaties alleen dan vooruitgang kunnen boeken als leidinggevenden en medewerkers optimaal presteren en teams effectief samenwerken.

Met haar passie voor drijfveren van mensen en analytisch oog voor hun functioneren in organisaties levert ze met veel plezier haar professionele bijdrage aan het bereiken van uw doelstellingen.

Sinds 2004 traint zij mensen om hun werk effectiever te doen, doeltreffend te communiceren en soepel samen te werken met, collega's, medewerkers en klanten, zodat in hun vak kunnen excelleren.

Daarnaast ontwerpt ze trainingen, ontwikkelt programma's en workshops en schrijft artikelen.

U kunt contact met haar opnemen via de mail stephanie@mooijmanorganizing.nl of telefonisch op 071 301 54 26.


Klik hier om meer te lezen over de trainingen

GRATIS NIEUWSBRIEF

Elke maand praktische tips over effectiever werken